Data workshops2018-10-21T20:16:49+00:00

Data voor workshops incl. luxe lunch (10.30-13.30 uur)

Bijgaand tref je de data aan voor de workshops in het keukenatelier bij PorceLeen aan de lommerrijke Bosstraat in Soest, op loopafstand van de prachtige Soestduinen. Alles staat klaar voor een workshop porselein schilderen; professionele porseleinverf, foto’s, sjablonen, carbonpapier, multifunctioneel kopieerapparaat, zodat er niets kan mislukken.

Lekkers en lunch:

Natuurlijk is er ook onbeperkt koffie/thee, zelfgemaakt lekkers, snoeperijtjes en aan het einde van de workshop een luxe lunch met homemade soep, luxe sandwiches, melk/karnemelk, handfruit en op verzoek wordt er een glas wijn of prosecco geschonken. De lunch rondt de workshop af om en nabij 13.30 uur. Vervolgens worden alle kunstwerken gedurende 24 uur gebrand in de keramiekoven, zodat het daarna geschikt is voor dagelijks gebruik en afwasmachine.

De workshops zijn geschikt voor individuele deelname en gaan door bij min. 4 deelnemers (max. 9), je kunt zelf inschrijven via het contactformulier.

Eigen groep?

Wil je je eigen groep samenstellen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje, familiedag, verjaardag, teamuitje, dan kun je ook een andere datum kiezen (ook op zondag) . Er zijn ook workshops met high tea, leuk en lekker samen gecombineerd en ook nog iets moois schilderen.

Workshop op locatie:

PorceLeen geeft ook workshops op een door jouw gekozen locatie door heel Nederland vanaf 15 personen. Bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, teamdagen, verjaardagen, familiedagen, huwelijken om maar iets te noemen. Er komt dan minimaal 1 assistente mee om, zodat iedereen de gewenste uitleg en aandacht krijgt. Taart, snoeperijtjes, koffie/thee mag je zelf verzorgen. Onze auto zal al vol zitten met wit porselein. In overleg met jou wordt een selectie gemaakt om aldaar te beschilderen.

7 dagen open op afspraak:

PorceLeen is 7 dagen per week geopend, op afspraak. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bel gerust 06-83704376 of mail m.b.v. het contactformulier

Aanschuif workshops:

Zaterdag    24 November 2018 – Nog 4 plaatsen beschikbaar voor inschrijving

Vrijdag         7 December  2018  (Kerst Workshop) – Open voor inschrijving

Zaterdag      8 December 2018  (Kerst Workshop) – Open voor inschrijving

Donderdag 13 December 2018 (Kerst Workshop) – Open voor inschrijving

Vrijdag        14 December 2018 (Kerst Workshop) – Open voor inschrijving

Zaterdag.    19 Januari 2019 – Open voor inschrijving

Zaterdag.    16 Februari 2019 – Open voor inschrijving

Zaterdag.      9 Maart 2019 – Open voor inschrijving

Inschrijven kan met het http://porceleen.nl/contact

De kosten zijn 39,50 incl. professionele porseleinverf, branden in de keramiekoven, onbeperkt koffie/thee, zelfgemaakt lekkers, snoeperijtjes, luxe lunch met home made soep, melk/karnemelk/water en handfruit. Excl. porselein, er is een aardige voorraad aanwezig (http://www.porceleen.nl/prijzen)

Als je zelf wit porselein mee wilt nemen, informeer dan vooraf naar de mogelijkheden

Diverse foto’s van aanschuifworkshops staan op http://www.facebook.com/porceleen

Schilder uit de hand of neem een afbeelding mee en trek over met speciaal grafietpapier. Er is een kopieerapparaat om je plan te vergroten of te verkleinen. Zo krijgt je servies wel een heel persoonlijke touch!

Contactgegevens

Bosstraat 76
3766 AH Soest

06-83704376

info@porceleen.nl

BTW: NL088923022B01